Ontstoppen in Sittard

Een verstopte riolering is erg vervelend en veroorzaakt altijd veel overlast. Zeker als de verstopping op een vervelend tijdstip ontstaat, zoals ’s avonds laat. Bij wie kunt u dan nog aankloppen?

Gelukkig kunt in Sittard en in de omgeving van Sittard dag en nacht, 7 dagen per week rekenen op snelle en adequate onze hulp in. Voor alles omtrent riolering in Sittard bent u bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Bij een verstopping komen wij dan ook snel bij u langs om het riool vakkundig te ontstoppen!

Vakkundig ontstoppen

Als ontstoppingsbedrijf in Sittard beschikken wij over de juiste materialen voor ontstoppen, waarbij we beschadigingen zo veel mogelijk beperken. We lokaliseren eerst de aard van de verstopping en bepalen aan de hand hiervan wat de juiste aanpak is voor het ontstoppen van uw rioolbuizen. We kunnen ontstoppen met behulp van hoge waterdruk, of door middel van chemische reiniging. Bij hardnekkige verstoppingen zetten we beide methoden tegelijk in. We beschikken over diverse ontstoppingsveren, hoge druk wagens en de beste middelen om te ontstoppen.

Ook wanneer uw rioleringsstelsel nog niet volledig is verstopt, maar u wel vermoedt dat er op korte termijn problemen gaan ontstaan, komen wij in Sittard en in de omgeving van Sittard uw riool ontstoppen. U kunt rioolproblemen herkennen aan bijvoorbeeld gorgelende geluiden uit uw afvoerputje of niet goed weglopend water. Woont u in Sittard en wilt u gebruik maken van onze rioolservice? Neemt u dan contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in.