Rioollekkage Sittard

Rioollekkage kan voorkomen in uw badkamer of kelder, maar ook in de keuken of in een andere ruimte van uw woning. Lekkage heeft over het algemeen grote gevolgen. De verf of het behang op de muren is bijvoorbeeld niet bestand tegen water en raakt beschadigd. Muren, plafonds en andere delen van uw woning kunnen ook aangetast worden door een rioollekkage. Het is essentieel snel in actie te komen om grotere schade te voorkomen. Onze rioolexperts staan in Sittard en omgeving voor u klaar.

Lekkage in het riool verhelpen

Wij zullen allereerst de oorzaak van de rioollekkage vaststellen. De lekkage kan veroorzaakt worden door een foutieve installatie, door slijtage, een verstopping of door verzakking. Zodra duidelijk is waar het lek zit delen wij onze bevindingen met u en gaan in overleg met u aan de slag. Het repareren van de riolering is de eerste stap, maar wij streven er ook naar lekkages te voorkomen.

Heeft u last van rioolstank in uw woning in Sittard of omgeving? Wellicht zit er ergens in de riolering een lek. Wij helpen u graag bij het verhelpen van rioollekkage. Neem contact met de door ons aangedragen professional op door te bellen naar 0800 255 3733 of door het contactformulier in te vullen.