Rioolrenovatie in Sittard

In het verleden werden verouderde rioolnetwerken vrij snel vervangen. Soms is vervanging van het riool natuurlijk onvermijdelijk. Indien het riool erg verouderd is en reparatie of renovatie niets meer uithalen, dan kan het riool inderdaad beter vervangen worden. Tegenwoordig bestaat er een riooltechniek, namelijk relinen, die het vervangen van de riolering minder snel noodzakelijk maakt. Relinen is een renovatiemethode waarbij het bestaande netwerk dus vernieuwd wordt en behouden kan blijven. Door relining gaat het riool weer jaren mee.

Laat uw riool relinen

Relinen is een zeer voordelige methode om het riool te renoveren. De riolering die gerenoveerd moet worden wordt afgesloten van het riool en grondig gereinigd. Vervolgens worden er met hars geïmpregneerde kousen de leidingen ingebracht. Door middel van water- of luchtdruk worden de kousen tegen de binnenkant van de buizen aangedrukt. Ten slotte zal de hars door verwarming uitharden en is het relinen klaar.

Denkt u dat de riolering toe is aan rioolrenovatie? Wij komen graag bij u langs voor een rioolinspectie. In overleg met u voeren wij de benodigde onderhoudswerkzaamheden voor u uit. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of via het contactformulier op de website. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar!