Rioolreiniging Sittard

Onderhoud van het riool schiet er nog wel eens bij in. Het riool komt vaak alleen ter sprake indien er problemen optreden. Juist door regelmatig onderhoud uit te voeren worden problemen voorkomen en het voorkomen van problemen is vaak voordeliger dan het oplossen van problemen.

Het onderhoud van het riool bestaat vaak uit een rioolinspectie en rioolreiniging. Mochten er problemen ontdekt worden, dan zal er uiteraard ook reparatie uitgevoerd moeten worden. In Sittard is de door ons aangedragen professional al jaren actief op het gebied van rioolwerkzaamheden. Wij verstaan ons vak en streven naar perfectie. Wij voeren graag rioolreiniging voor u uit, de kans op een verstopping kunt u zo aanzienlijk verkleinen.

Ontluchting riool werkt niet?

De lucht die in de leidingen terechtkomt moet er ook weer uit. Het ontluchtingssysteem van de riolering zorgt ervoor dat lucht via de daarvoor bestemde kanalen de riolering verlaat. Is het riool niet goed aangelegd of is uw riolering verouderd? Dan kan het voorkomen dat de ontluchting niet meer goed werkt. In dit geval kan de rioollucht in uw huis terechtkomen. Naast stankoverlast kunt u hierdoor ook last hebben van borrelende geluiden. Hevige regenval zorgt ervoor dat water met vele hoeveelheden het riool binnenkomt. De lucht die zich ophoopt zoekt de weg van de minste weerstand en gaat via de leidingen naar uw toilet. Dit veroorzaakt het borrelende geluid. Wij lossen al uw rioolproblemen graag voor u op en zal zo ook uw riolering ontluchten. Bel ons direct op 0800 255 3733 of maak een afspraak via het contactformulier.